Antena Căutare

Inițiativă legislativă nouă în Parlament: NU se mai dau bani! Ce se întâmplă cu alocaţiile copiilor

Parlamentul urmează să dezbată un proiect de lege care prevede modificări la felul în care va fi acordată alocaţia pentru copii.

Parlamentul urmează să dezbată un proiect de lege care prevede modificări la felul în care va fi acordată alocaţia pentru copii.

Iniţiatorul proiectului de lege, deputatul Silviu Macovei, susţine că aceste modificări sunt necesare în contextul în care de foarte multe ori aceşti bani nu ajung să fie folosiţi în interesul copiilor.

ALOCAŢII COPII 2018. Potrivit noului act normativ alocaţia nu va mai fi dată sub formă de bani, aşa cum se întâmplă acum, ci sub formă de bonuri. Acestea vor putea fi folosite doar pentru achiziţionarea unor produse necesare copiilor, cum ar fi mâncare, rechizite şi haine.

ALOCAŢII COPII 2018. În acest sens, nouă lege mai include şi sancţiuni pentru părinţii care vor folosi aceste bonuri pentru a achiziţiona ţigări, alcool şi cafea.

„Miercurea sirenelor”. Alarmele sună astăzi în toată România... Vești extraordinare pentru părinții din București! 86 de grădiniţe vor fi deschise pe timpul vacanţei de vară. LISTA UNI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x