Antena Căutare

Înjunghiată în plină stradă și abandonată într-o baltă de sânge. Femeia a fost agresată chiar de către iubitul ei

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost înjunghiată în plină stradă de către iubitul său. Cuțitul a fost foarte aproape de o arteră principală.

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost înjunghiată în plină stradă de către iubitul său. Cuțitul a fost foarte aproape de o arteră principală.

Femeia, reclamase poliției faptul că fusese bătută de către iubitul său. Poliţiştii au ajuns la locul scandalului, au aplanat conflictul şi au întocmit pe numele agresorului acte de cercetare penală pentru loviri şi alte violente.

Victima se afla în ona intersecţiei străzilor Rahovei cu Mahmudiei din Tulcea, în momentul în care iubitul i-a sărit în cale reproșându-i tot felul de lucruri.După ceva timp, acesta a scos un cuţit şi a lovit-o pe femeie în zona gâtului, a fugit imediat abandonându-şi iubita într-o baltă de sânge.

Persoanele din jur au sunat la ambulanță, iar femeia a fost transportată la spital. Medicii UPU au stabilizat-o, acum femeia fiind în afara oricărui pericol.

Agresorul, în vârstă de 54 de ani, este audiat de către procurori şi este posibil să fie reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor

Sălaj: O femeie a vrut să-şi vândă bebeluşul pentru 15.000 de lei unui bărbat din Cluj; ambii au fost reţinuţi şi sunt c... S-a confirmat! Produsele pe care românii nu vor mai cheltui bani mulți! Iată lista prețurilor pentru băuturile alcoolice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x