Antena Căutare

INM: Avertizare de vreme rea pentru judetul Alba: Vezi prognoza meteo pe trei zile!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru ziua de duminica o avertizare nowcasting intre orele 12:00 si 14:00 in zona judetului Alba, inclusiv Sebes - Blaj.

Se vor semnala intensificari de vant cu rafale de peste 55 km/h si alte fenomene meteorologice asociate: ninsoare viscolita, vizibilitate scazuta, izolat polei.

De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea pentru perioada incepand cu sambata dimineata pana duminica, la ora 18.

Meteorologii avertizeaza asupra viscolului care va cuprinde toata tara, cu pana la 90 de kilometri pe ora, ce va spulbera zapada. De asemenea, va ninge serios in zonele de munte pana diseara iar in timpul noptii sunt conditii pentru formarea poleiului.

La aceasta ora un sector al Autostrazii A2 este blocat din cauza viscolului si a zapezii.

Vezi prognoza meteo pe regiuni!

Luni temperaturile vor scadea si mai mult in toata tara, cu minime care vor ajunge pana la valorile de -9 grade, iar maximele din timpul zilei se vor incadra in jurul valorilor de 11-12 grade. Precipatiile vor cadea cu precadere in parte de nord si de est a tarii.

In timpul zilei, va fi lapovita in nord si centru si ploi pe arii restranse.

Marti, temperaturile vor scadea si mai mult, pana la -12 grade, astfel ca vom avea grade cu minus si pe timp de zi. Va ninge in nordul si vestul tarii, in arcul carpatic, iar in partea de sud-vest se anunta ploi.

Miercuri se anunta lapovita si ninsoare in jumatatea de sud-est a tarii, iar vantul va sufla tare in Dobrogea si Baragan.

Foto: Intact Images

A zecea zi de proteste in Capitala: 800 de persoane in piata... VIDEO! Un sector al Autostrazii A2, blocat din cauza viscolului si a zapezii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x