Antena Căutare

Înșelătorii de zile mari cu oale și sisteme de gătit! Ce au pățit cei care s-au riscat să vândă ilegal

O firmă care avea antecedente cu înșelătoriile, a comis-o din nou! Angajații păcăleau pensionarii să cumpere produse la prețuri exorbitante, iar acum vindeau oale și sisteme de gătit la negru, fără a avea documentele legale și fără autorizație.

Înșelătorii de zile mari cu oale și sisteme de gătit! Ce au pățit cei care s-au riscat să vândă ilegal
Ce au pățit cei care s-au riscat să vândă ilegal

Joi, poliţişti Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vrancea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o societate comercială prezenta şi oferea spre comercializare sisteme de gătit şi aparate de masaj în incinta unui hotel din municipiul Focşani, fără a deţine documente legale de provenienţă şi fără a fi autorizaţi să desfăşoare astfel de activităţi.

Societatea în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 lei, confiscarea sumei de 30.000 lei şi confiscarea a 11 sisteme de gătit şi 12 aparate de masaj, în valoare totală de 40.000 de lei.

Scandal în Timișoara! Un elev-problemă nu poate fi sancționat pentru care are părinții judecători... Scenă revoltătoare într-o școală din Brăila. Profa a ajuns la catedră clădinându-se: "Era beată, nu puteai sta lâng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x