Antena Căutare

O însoțitoare de bord se ascundea în compartimentul de bagaje în timp ce pasagerii se îmbarcau VIDEO

Însoțitorii de bord reprezintă primele persoane cu care pasagerii i-au contact. Siguranță, încredere și responsabilitate sunt câteva dintre cuvintele cu care orice însoțitor de bord este asociat, cu toate acestea primul contact a doi călători americani cu însoțitoarea de bord întrece limitele imaginației.

Însoțitorii de bord reprezintă primele persoane cu care pasagerii i-au contact în momentul în care aceștia ajung în avion. Siguranță, încredere și responsabilitate sunt câteva dintre cuvintele cu care orice însoțitor de bord este asociat, cu toate acestea primul contact a doi călători americani cu însoțitoarea de bord întrece limitele imaginației.

Doi pasageri ajunși la bordul aeronavei au fost surprinși în momentul în care în compartimentul de bagaje se afla însoțitoarea de bord. Primul contact dintre cele trei persoane nu va fi uitat niciodată, fiind o experiență amuzantă și rară.

Unul dintre pasageri a surprins momentul video, se poate observa cum însoțitoarea stă ascunsă în compartiment în timp ce pasagerii se îmbarcau.

„Nu pot să trec peste ciudăţenia acestui moment.” , a scris unul dintre pasageri pe Twitter.

„Angajaţii Southwest sunt cunoscuţi pentru simţul lor al umorului şi personalităţile unice. În acest caz, una dintre însoţitoarele de zbor a încercat un scurt moment distractiv cu pasagerii în timpul îmbarcării. Bineînţeles,a ceasta nu este procedura noastră normală şi echipajele Southwest mereu menţin siguranţa în topul priorităţilor lor” , a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Un medic de familie de la periferia Băileştiului își consultă pacienții în stradă... Un polițist susţine că sistemul s-a blocat atunci când a încercat să testeze aplicaţia de localizare a apelurilor de urg...
Chec cu ciocolată și inimioară albă. Rețetă perfectă pentru un cadou dulce
Pentru una dintre cele două zile din luna februarie, în care sărbătorim iubirea, ziua de...
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023. Berbecii muncesc mult pntru a-și îndeplini obiectivele. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023 spune că Berbecii fac tot ce le stă în putință ca...
Parteneri
Top 3 zodii care pot deveni cei mai aprigi dușmani. Sunt în stare de orice pentru a se răzbuna
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x