Antena Căutare

Inspecţia Judiciară verifică modul în care procurorii de la DIICOT Craiova au instrumentat dispariţia celor două adolescente de la Caracal

Inspecţia Judiciară a anunţat, vineri, că s-a sesizat din oficiu şi verifică modul în care procurorii de la DIICOT Craiova au instrumentat dispariţia celor două adolescente de la Caracal.

Inspecţia Judiciară a anunţat, vineri, că s-a sesizat din oficiu şi verifică modul în care procurorii de la DIICOT Craiova au instrumentat dispariţia celor două adolescente de la Caracal.

”Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile abateri disciplinare în legătură cu modul în care DIICOT – ST Craiova a instrumentat dosarul vizând dispariţia a două persoane. Menţionăm faptul că etapa verificărilor prealabile este o etapă premergătoare cercetării disciplinare, competenţa Inspecţiei Judiciare fiind «de a stabili dacă există indiciile săvârşirii de către magistraţi a unei abateri disciplinare şi de a se pronunţa după caz, în funcţie de rezultatul verificărilor»”, a transmis, vineri, Inspecţia Judiciară.

În cursul zilei de joi, instituţia a precizat că face verificări şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, iar anterior a cerut suspendarea procurorului care s-a ocupat de cazul Alexandrei Măceşanu şi nu le-a permis poliţiştilor să intre în locuinţa suspectului înainte de ora 6.00.

Poliţiştii şi procurorii anchetează dispariţia a două adolescente, care au plecat la date diferite către Caracal şi nu au mai revenit.

Una dintre fete a dispărut din aprilie, iar cealaltă a fost dată dispărută săptămâna trecută.

Sursa : news.ro

Puşi Dinulescu va fi înmormântat sâmbătă la Cimitirul Bellu, după ce a suferit un infarct, miercuri seară... Un detector de minciuni cu inteligență artificială, pregătit pentru aeroporturi! Când va fi gata să funcționeze  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x