Antena Căutare

Insula de 25,2 hectare din Navodari, scoasa la vanzare de autoritati

Autoritatile locale din orasul Navodari scot la vanzare o insula situata in mijlocul lacului de agrement Tasaul. Cu banii obtinuti urmeaza sa fie asigurate utilitatile necesare si sa fie construite doua debarcadere.



Potrivit edilului, in ultima sedinta a Consiliului Local Navodari au fost aprobate Planul Urbanistic Zonal (PUZ) preliminar si impartirea insulei in loturi de aproximativ 300 de metri patrati, pretul de pornire a licitatiei urmand sa fie de 30 de euro plus TVA.

"Deci pretul de pornire al unui lot va fi de aproximativ 10.000 - 11.000 de euro plus TVA, urmand ca din banii obtinuti sa asiguram utilitatile necesare - apa, electricitate, canalizare - precum si sa construim doua debarcadere", a declarat primarul orasului, citat de Agerpres.

El a precizat ca amenajarea insulei va contribui, alaturi alte proiecte aflate in curs de derulare in Navodari, la obtinerea statutului de statiune turistica de interes national.

"Din sumele obtinute din vanzarea loturilor poate ne mai raman bani si pentru oras, nu numai pentru utilitatile de pe insula", a mai afirmat primarul orasului Navodari.

Lacul Tasaul are acum statut de lac navigabil si de agrement. Are corespondent cu Canalul Dunare - Marea Neagra si, prin ecluza de la Navodari, cu Marea Neagra.

Citeste si Jurnalul

Primaria din Navodari vrea sa vanda insula Ada din mijlocul lacului Tasaul... Cluj: Aproape cinci kilograme de canabis, confiscate de politistii in urma perchezititiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x