Căutare Live

Insula Iubirii 2018. Ce îi cere Mirela ispitei Nicoleta

Insula Iubirii 2018. Ce îi cere Mirela ispitei Nicoleta. Mirela s-a aflat în această seară față în față cu ispita Nicoleta, care a reușit să îl dezarmeze pe Ionuț Gojman, căreia i-a făcut o solicitare neobișmuită

Insula Iubirii

a1.ro

Noul sezon “Temptation Island – Insula Iubirii” se anunță a fi plin de provocări. Cele patru cupluri care acum stau separate fiind ispitite de frumoșii cavaleri și domnișoare se află sub semnul îndoielii și al geloziei.

Mirela și Ionuț au mers în tabere separate după prima noapte petrecută pe insula exotică. Mirela recunoaște că nu are încredere în Ionuț. Ea confesează faptul că se teme de reacțiile lui Ionuț sub controlul Nicoletei, ispita.

Mirela admite că farmecele Nicoletei îi pot schimba sentimentele lui Ionuț. Aseară Mirela a avut ocazia să o cunoască personal pe Nicoleta, cea care l-a dezarmat pe Ionuț și pare că i-a furat mințile. Când se stabileau noile probe pentru parteneri, Mirela a venit cu o solicitare total neașteptată.

Aceasta i-a cerut Nicoletei să îl atragă pe Ionuț, iubitul ei, în pat. Mirela voia să vadă dacă Ionuț va întrece limita și se va apropia mai mult de Nicoleta. Nicoleta, însă, a refuzat inițial să facă acest lucru. Mirela, foarte indignată, afirmă că ispita ar trebui să poată face acest lucru de vreme ce a mai făcut asta în alte sezoane.

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Sursă foto: a1.ro

Anunț important pentru profesori, după începerea școlii! Ministerul Educaţiei schimbă salarizarea... Înălțarea Sfintei Cruci, 14 septembrie. Rugăciune fără cuvinte, semnul sfintei cruci...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri