Antena Căutare

Intact Media Academy începe o nouă serie de cursuri de Prezentator TV

Un nou curs de Prezentator TV va lua startul în octombrie la Intact Media Academy iar înscrierile sunt în toi!Transformă-ți pasiunea pentru jurnalism în profesie învățând de la cei mai buni. Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Dani Oțil, Cristi Brancu sunt numai câteva dintre vedetele care îi îndrumă pe cei dornici să intre cu succes în lumea televiziunii.

Un nou curs de Prezentator TV va lua startul în octombrie la Intact Media Academy iar înscrierile sunt în toi!Transformă-ți pasiunea pentru jurnalism în profesie învățând de la cei mai buni. Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Dani Oțil, Cristi Brancu sunt numai câteva dintre vedetele care îi îndrumă pe cei dornici să intre cu succes în lumea televiziunii.

Peste 100 de absolvenți Intact Media Academy au deja o carieră în televiziune, o mare parte dintre aceștia aflându-se în redacțiile știrilor Observator și Antena 3 sau alături de echipele emisiunilor de la Antena 1 și Antena Stars, avându-i colegi pe Simona Gherghe, Răzvan și Dani, Cristi Brancu.

Cea de-a paisprezecea serie de cursanți care se vor pregăti la Intact Media Academy îi va avea ca traineri și mentori pe cei mai buni profesioniști din mass-media - Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Carmen Avram, Cristi Brancu, Mihaela Călin, Valentin Butnaru, Sabina Iosub, Dani Oțil, Daniel Osmanovici, Aurelian Ciocan.

”͈Intact Media Academy înseamnă șansă! Și mă refer, în primul rând, la șansa de a fi față în față cu cei mai buni și experimentați jurnaliști. Pe lângă asta, studenții au oportunitatea de a face practică în studiourile și platourile televiziunilor Intact Media Group, unde se întâlnesc cu toate numele mari din România din divertisment și știri”, declară Alessandra Stoicescu, coordonatoarea proiectului.

Pasiune, motivație, perseverență și... Intact Media Academy – acestea sunt ingredientele cheie pentru cariera ta în televiziune!

Ce mai aștepti? Vino în echipă!

Înscrie-te aici: http://www.intactmediaacademy.ro/jurnalism/

CINCI motive pentru care cariera de prezentator TV e pentru tine

1. Ai multă încredere în tine

Încrederea în sine este un atribut foarte important atunci cand vrei sa începi o carieră în televiziune. Ți-a plăcut tot timpul să fii în centrul atenției? Ieși cu ușurință din situații buclucașe? Atunci Intact Media Academy este locul potrivit pentru tine.

2. Ai mulți prieteni

Networkingul și puterea de relaționare sunt calități importante atunci când alegi acest drum. Este esențial să înțelegi repede ce vor oamenii, să știi să pui întrebări și să primești răspunsuri, să ai multă răbdare și spirit de aventură, întrucât situațiile și oamenii cu care te vei întalni vor fi dintre cele mai diverse.

3. Ești perseverent și îți place să-ți atingi țelurile

Iar la IMA vei reuși nu doar să îți demonstrezi aceste abilități prin proiecte și practică, dar și să îți depășești limitele, să treci dincolo de ceea ce credeai că pot face doar jurnaliștii foarte experimentați. Vei vedea că poți și tu!

4. Ești motivat și ai o atitudine orientată spre rezultate

Motivația și implicarea celor din fața camerelor de luat vederi, jurnaliștii, dar și a colegilor din spatele camerelor se reflectă în calitatea producțiilor TV. Daca ești entuziast față de cea ce faci, iar motivatia ta de a aduce rezultate creste cu fiecare proiect in care te implici, atunci esti omul potrivit!

5. Te uiți mult la TV și îți place să fii la curent cu tot ce se întâmplă.

Îți place să îți dezvolți cultura generală, să știi tot ce se întâmplă în lume, te pasionează diverse domenii de activitate, nu doar unul singur? Îți place să înțelegi care este cauza și efectul unor procese sau evenimente? Faptul că ești la curent cu tot ce se întâmplă este o calitate pe care nu mulți oameni o cultivă. Meseria de jurnalist înseamnă multă documentare și dorința de a fi parte din realitatea imediată. De aceea, dacă ai calitățile de mai sus, sigur o să-ți placa la noi in echipă!

Te așteptăm la IMA, înscrie-te! (http://www.intactmediaacademy.ro/jurnalism/)

CINCI motive pentru care sa vii la cursurile de prezentator TV de la IMA

Sincer să-ți spunem, nici noi nu am crezut că vom ajunge să iubim ceea ce facem din ce în ce mai mult în fiecare zi. Dar am descoperit că jurnalismul nu e doar o meserie, ci și o pasiune care crește și tot crește.

Așadar, daca ți-a trecut vreodată prin cap ca și tu poți să ajungi ,,pe sticlă’’ în fiecare zi, îți prezentăm 5 motive pentru care ar trebui să vii la cursurile de prezentator TV de la IMA.

1. Cea mai bună școală de televiziune din România

Și poate și singura care îți oferă posibilitatea de a acumula bazele cunoștințelor necesare pentru a fi pregătit să începi o carieră in televiziune. Înveți de la unii dintre cei mai buni prezentatori TV și oameni de televizune din România și ti se dă șansa de a-ți pune în practică cunoștințele în cadrul IMA Star, rubrica Observatorului matinal special creată pentru tine, ca student IMA. Și, nu în ultimul rând, ai oportunitatea de a deveni parte a echipei Intact Media Group, prin pasiune pentru această meserie și multă ambiție.

2. Traineri & mentori

Ți-am spus deja că vei avea ca traineri unii dintre cei mai buni și longevivi oameni din televiunea românească. Dacă nu te-ai familiarizat încă cu numele lor, lista completă o găsești aici. Ei sunt cei care te vor putea ajuta și îndruma la orice pas, pe tot parcursul modulului. Din fericire, IMA este singurul loc unde acest lucru este posibil și vei avea siguranța că nu e doar un curs teoretic, ci și unul cu îndrumări practice. Uite-i pe trainerii tăi: http://www.intactmediaacademy.ro/traineri/

3. Posibilitatea de a face practică

Acest curs nu e doar un curs la care mergi, ți se ,,predă” și acolo se termină toată experiența de învățare. E mult mai mult de’atât. Îți dăm posibilitatea a-ți pune cunoștințele în aplicare și vei ajunge să lucrezi cu oameni care au același vis, oameni care vor fi acolo să te încurajeze să mergi mai departe.

4. Networking

Tot la IMA vei avea posibilitatea de a cunoaște oameni din diferite domenii, prezentatori de știri și entertainment, oameni care lucrează în televiziune de mai bine de 25 de ani. În cele 3 luni de curs la IMA ai oportunitatea să îți construiești o comunitate de prieteni din domeniu care te vor putea ajuta, macar cu sfaturi, în noua ta carieră. Ți s-ar părea ușor să faci acest lucru de unul singur?

5. Diploma acreditată

Nu în ultimul rând, IMA îți oferă diplomă acreditată de Ministerul Muncii, precum și de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și pe care o poți folosi oriunde în Uniunea Europeană și nu numai.

Așadar ce mai aștepti? Vino în echipă!

Înscrie-te aici. (http://www.intactmediaacademy.ro/jurnalism/)

Conceptul ”școala acasă”, între părerile adulților și nevoile copiilor! Învățământul de stat din România creează frustră... Cod galben de inundații! Ploile vor face prăpăd în numeroase orașe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x