Antena Căutare

Intact Media Group, lider de audienţă în luna mai, cu 15.608.556 vizitatori unici

În luna mai, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), cu 15.608.556 vizitatori unici.

intact media group logo
În luna mai, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), cu 15.608.556 vizitatori unici. ObservatorNews.ro și antena3.ro s-au clasat în Top 10 cele mai citite site-uri din țară, în timp ce a1.ro și-a menținut poziția de lider al categoriei de Divertisment. | Antena 1

ObservatorNews.ro și antena3.ro s-au clasat în Top 10 cele mai citite site-uri din țară, în timp ce a1.ro și-a menținut poziția de lider al categoriei de Divertisment.

ObservatorNews.ro, site-ul de știri generaliste al grupului Intact Media, a ajuns la 6.790.288 vizitatori unici. Totodată, aplicația Observator News a fost aplicația de știri numarul 1 cu 130.181 vizitatori unici în luna mai.

A1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 3.568.756 vizitatori unici și tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 167.151 vizitatori unici, ocupând prima poziție în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România.

Intact Media Group, lider de audienţă în luna mai

Spynews.ro a fost, la rândul său, lider al categoriei Celebrități și știri de divertisment, cu 3.778.736 vizitatori unici.

Antena3.ro a înregistrat 5.104.753 vizitatori unici și s-a plasat pe a treia poziție în categoria Știri și analize.

Catine.ro, site-ul de Lifestyle feminin al grupului Intact, a înregistrat 880.795 vizitatori unici. Rezultate bune și în categoriile Audio&Muzică pentru zutv.ro și radiozu.ro, dar și în categoria Filme&Cinema pentru tvhappy.ro.

Aplicatiile Antena, primele doua locuri

Aplicația Antena 1 și-a menținut pentru a doua lună consecutivă poziția de lider în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România, cu 167.151 vizitatori unici. Singura aplicație care a reușit să o “detroneze” în ultimele șase luni a fost ObservatorNews, deținută tot de Intact Media Group.

Aplicația Antena 1 este este locul în care fanii și telespectatorii postului au ocazia să interacționeze live cu emisiunile și vedetele lor preferate. Pe ObservatorNews, ei găsesc cele mai recente și relevante știri generaliste, care îi ajută să se mențină la curent cu noutățile din țară și străinătate.

Mulțumim publicului care alege zilnic conținutul oferit de platformele Intact Media Group drept sursă de știri și entertainment!

Despre Intact Media Group: Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, observatornews.ro, spynews.ro, as.ro, catine.ro, antena3.ro, radiozu.ro, zutv.ro, antenastars.ro, tvhappy.ro, retetefeldefel.ro, useit.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

Despre SATI: SATI reprezintă Studiul de Audiența și Trafic Internet, care măsoară audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web.

Răzvan Simion, despre preferințele sale în imobiliare. Ce spune despre Liziera de Lac, un viitor orășel la margine de Bu... (P) Strategii care te ajută să ai o tranziție lină înspre un alt domeniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x