Antena Căutare

Alertă la Constanța! Copilul care a fost recuperat noaptea trecută din apele Dunării, a fost declarat mort

Intervenţie extrem de dificilă într-o localitate din Constanţa. Un elicopter SMURD, dar şi un echipaj de scafandri au fost trimise să salveze din Dunăre un băiat de 13 ani.

Lacrimi și durere de nedescris! Băiețelul de 13 ani, dispărut în apele Dunării după ce a încercat să își recupereze papucii, a fost declarat mort în această noapte. După operațiuni ample de salvare, băiatul a pierdut lupta cu viața

Intervenţie extrem de dificilă într-o localitate din Constanţa. Un elicopter SMURD, dar şi un echipaj de scafandri au fost trimise să salveze din Dunăre un băiat de 13 ani.

Nenorocirea s-a petrecut în comuna Rasova. Copilul a intrat în apă ca să-şi recupereze papucii luaţi de valuri, însă nu a mai apărut la suprafaţă. Mai mulţi localnici au participat şi ei la căutari cu bărcile proprii. După aproape două ore, băiatul a fost găsit de scafandri, la 7 metri de locul unde dispăruse. Medicii l-au resuscitat zeci de minute, apoi elicopterul l-a preluat şi l-a transportat la spitalul judeţean Constanţa. Doctorii de aici nu au mai avut însă ce face şi au constatat decesul. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz.

Specialiștii în parapsihologie anunță! Cinci semne că spiritul unei persoane decedate se află incă în preajmă... Zile libere 2019. Cântece celebre de 1 mai muncitoresc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x