Antena Căutare

A fost la un pas să moară din cauza unui moment de neatenție! Un turist a căzut de pe zidurile Cetăţii Şoimoș

Misiune dificilă a salvatorilor din Arad. Un turist, într-un moment de neatenţie, a căzut de pe zidurile Cetăţii Şoimoş. Bărbatul a rămas captiv într-o zonă greu accesibilă, după căzătura de la 15 metri înălţime.

Video.Ei sunt pompierii care au transformat imosibilul în posibil! Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a căzut de pe zidurile Cetății Șoimoș pe care o vizita! Într-un moment de neatenție, bărbatul a alunecat și a căzut de la 15 metri înlțime. La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de salvare

Misiune dificilă a salvatorilor din Arad. Un turist, într-un moment de neatenţie, a căzut de pe zidurile Cetăţii Şoimoş. Bărbatul a rămas captiv într-o zonă greu accesibilă, după căzătura de la 15 metri înălţime.

În urma incidentului bărbatul şi-a fracturat un picior. La faţa locului au fost trimise un echipaj de prim-ajutor, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de salvatori specializaţi in intervenţii la înălţime.

”După ce a fost stabilizat de către echipajul medical, colegii noştri au depus eforturi susţinute pentru a-l recupera, având în vedere zona greu accesibilă şi posibilităţile limitate de manevră”, a mai transmis IGSU.

La rândul lor, pompierii din Arad au precizat că pacientul a suferit o fractură deschisă la un picior, iar coborârea lui s-a făcut printr-un dispozitiv complex de scripeţi şi frânghii.

Bărbatul a fost recuperat în siguranţă, fiind coborât la ambulanţă pentru a fi transportat la spital, potrivit news.ro

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 51 de ani din judeţul Tulcea. Omul a fost găsit mort în fânâna casei sale... Accident fatal la Târgu-Mureș! Două persoane au murit după ce o autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit într-un sens...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x