Antena Căutare

Interviu cutremurător cu eroul veteran, de 101 ani, lăsat cu mâna întinsă la parada de 1 Decembrie: "Mă evitau. Dar n-am putut să nu mă duc"

Veteranul de război din Vâlcea, Emil Veţeleanu, în vârstă de 101 ani, a fost ignorat de autorități la parada de 1 Decembrie. Fiica sa a povestit cum eroul a vrut neapărat să fie prezent la manifestări, deși sănătatea nu-i mai permite. A mers la depunerea de coroane de la Statuia Libertății din Vâlcea. Deși avea mâna întinsă, oamenii l-au ignorat cu desăvârșire, strângând doar mâinile celorlalți.

Interviu cutremurător cu eroul veteran, de 101 ani, lăsat cu mâna întinsă la parada de 1 Decembrie: "Mă evitau. Dar n-am putut să nu mă duc" Galerie
Bătrânul ignorat la Vâlcea, la manifestările de 1 Decembrie | Antena 3

Eroul de 101 ani a oferit primul interviu, pentru Antena 3, după umilința de 1 Decembrie.

„Ziua de 1 decembrie a fost frumoasă, dar, la urmă, m-au cam umilit cei care au trecut pe lângă mine. M-au ignorat! Nu m-au respectat, nu m-au salutat! Mă evitau! Mulți mi-au spus că am făcut greșeală că m-am dus. Nu puteam să nu mă duc la Ziua Națională a României, o zi care trebuia respectată!

Nu m-au băgat în seamă. Este vina lor pentru educația pe care o au! Nu respectă bătrânii, nu pe mine că am fost erou în Al Doilea Război Mondial!”, a spus Emil Vețeleanu, la Antena 3.

„Să le fie rușine! Să le fie rușine că au trecut pe lângă un om în vârstă! Mai aveam și insigne în piept că am fost veteran de război! Ce educație au primit până acum din învățământ?(...). Învățământ nu se mai face, nu se mai vorbește despre istoria României!

Istorie nu s-a mai făcut! S-au făcut facultăți particulare și s-au luat diplome pe bani, nu pe inteligență!”, a mai spus veteranul de război Emil Vețeleanu.

Imaginile care au stârnit revoltă imediat ce au fost postate pe internet:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bebeluș a murit ars după ce fratele lui a incercat să aprindă focul în sobă cu benzină. Alți trei copii au fost în pe... Proteste cu ligheane în faţa Primăriei Bucureşti! Lipsa apei calde și a căldurii le-a întins la maximum nervii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x