Antena Căutare

Interzicerea etnobotanicelor, adoptata de Camera Deputatilor. Vanzatorii de vise risca intre 2 si 7 ani de inchisoare

Vanzatorii de vise vor avea de-acum incolo doar cosmaruri. Deputatii au votat o lege care le interzice categoric sa vanda substante etnobotanice. In caz contrar, risca intre 2 si 7 ani de inchisoare.

"Dupa trei ani de lupta am reusit ca legea privind interzicerea drogurilor de sinteza (etnobotanice) sa fie adoptata. Multumesc azi parintilor, elevilor, profesorilor, psihologilor, medicilor care au fost in campania ,,nu toate frunzele sunt bune,stop etnobotanice". Am dovedit ca daca exista expertiza, experienta si solidaritate putem face ca lucrurile ce ne influenteaza in rau viata sa se schimbe",


Comerciantii de etnobotanice ar putea ajunge dupa gratii daca vor vinde in continuare substantele interzise. Se va renunta insa la lista de substante interzise care este acum in vigoare, si asta pentru ca vanzatorii pacaleau lista prin faptul ca scoteau la comercializare produse etnobotanice noi, iar lista nu putea fi updatata.

Se vor testa in schimb compusii chimici din fiecare substanta, iar cei descoperiti ca au efecte halucinogene vor fi interzisi. Vor ajunge pe piata doar substantele bune avizate, atat de ANSVA, cat si de Ministerul Sanatatii.

Energia electrica pentru consumatorii casnici se va scumpi din luna noiembrie... Seful OPC Brasov, retinut de procurorii DNA pentru o mita de 300.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x