Antena Căutare

Intimitate, ZERO! Români spionați în dormitor: E șocant ce au descoperit experții IT

Românii ar putea fi spionaţi în propria casă. Nu de agenţi, ci de electrocasnicele inteligente pe care le-au cumpărat ca să îşi uşureze viaţa.

Românii ar putea fi spionaţi în propria casă. Nu de agenţi, ci de electrocasnicele inteligente pe care le-au cumpărat ca să îşi uşureze viaţa.

Un spion s-ar putea ascunde chiar în televizor. Un român chiar a descoperit că una dintre cele mai deştepte maşini vândute în România are o mare problemă de securitate.

Cel mai mare spion al hackerilor s-ar putea afla chiar în sufrageria sau dormitorul românilor. Televizorul conectat la wireless e o uşă deschisă pentru hackerii care pot pătrunde astfel virtual în case.

Un spion se poate ascunde chiar şi în bolul de mâncare al câinelui. Aparatul, care costă 450 de euro şi le permite proprietarilor să-şi supravegheze patrupedul de la distanţă, poate fi uşor virusat de hackeri, au descoperit experţii români.

UPDATE! Tentativă de sinucidere la Piața Unirii din Capitală. Circulația metrourilor se desfășoară îngreunat... Meteorologii au emis avertizare COD GALBEN: Va fi ceață în 24 de județe și în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x