Antena Căutare

Elevii ar putea susține examenele de BAC și Evaluare Națională, din 15 iunie, fără să fie obligați să poarte măști

Elevii ar putea susține probele la Bacalaureat și Evaluare Națională, începând cu 15 iunie, fără să fie obligați să poarte măști. Propunerea a venit din partea Federaţiei Naţionale a Asociaţiei de Părinţi, asta pentru că cei mai mulți consideră că performanțele copiilor ar putea fi afectate de această măsură a purtării măștilor de protecție.

Propunerea venită din partea Federaţiei Naţionale a Asociaţiei de Părinţi este aceea de a se susține examenele fără măști. Reprezentanţii federaţiei sunt de părere că elevii ar putea avea probleme din cauza oxigenării deficitare, care le-ar afecta capacitatea de concentrare. Dacă acest lucru se va întâmpla, părinţii se gândesc să dea statul în judecată, notează Antena 3.

Elevii nu pot fi traşi la răspundere dacă refuză să poarte masca în timpul orelor sau a examenelor

Părinții iau în calcul să dea statul în judecată dacă prestatia copiilor din timpul examenelor va fi afectată de această măsură impusă de autorităti. Pentru moment, nu există cadru legislativ prin care elevii să poată fi traşi la răspundere dacă refuză să poarte masca în timpul orelor sau a examenelor.

Citește și: Un copil de nouă ani așteaptă, de zile în șir, pe holurile spitalului. Nu știe că tatăl lui a murit, pe masa de operație: „Tati e bine? Când pot să îl văd?”

În timp ce părinţii şi elevii susţin că prestaţia de la examene le-ar putea fi afectată din această cauză, psihologii au altă părere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi adolescenţi de 15 ani din Bucureşti şi Buzău, suspectaţi că fac parte din gruparea care anunţa amplasarea de bombe î... Care sunt orașele FOCAR în România unde sunt cei mai mulți oameni infectați cu coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x