Antena Căutare

Intretinerea, mai scumpa in aceasta iarna: 2.200 de lei pentru un apartament cu doua camere

Platim mai mult pentru intretinere in aceasta iarna. Astfel, pentru un apartament de doua camere, doi locatari vor scoate din buzunar in total peste 2.200 de lei, daca nu au repartitoare si apometre. Cei mai norocosi sunt oamenii care au centrala termica si contoare individuale.


Si Federatia Asociatiilor de Proprietari din Romania preconizeaza cresterea intretinerii pentru sezonul 2010-2011. Astfel, o familie de doi bucuresteni care locuieste intr-un apartament de doua camere, cu apometre, insa fara centrala termica, va plati peste 1.700 de lei.

Pentru acelasi apartament, dar dotat de aceasta data cu apometre si repartitoare, o familie de doua persoane va plati in total 1.500 de lei pentru intretinere.

Cei mai putini bani vor scoate din buzunar cei care au centrala termica de bloc si contorizare individuala de apartament. O familie de doua persoane care locuieste intr-un astfel de apartament cu doua camere din Capitala va plati putin peste 1.300 de lei.

EDITORIAL Augustin Buzura - Sfarsit de drum sau inceput de drum?... ICCJ: Judecatorul Ionut Matei a refuzat ca Adrian Nastase sa-si argumenteze solicitarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x