Antena Căutare

Elevii unei școli din București au avut parte de surpriza vieții, când au văzut cine se afla la catedră

Lecţia viitorului se predă într-o şcoală din Bucureşti. Elevii învaţă cu ajutorul unui robot umanoid engleză, matematică şi îşi antrează simţul umorului. Explicaţia învăţătoarei care l-a invitat pe robotul Pepper la ore: dacă înveţi, într-o zi poţi crea chiar tu o maşinărie care va uimi lumea.

Elevii Școlii 195 din București au avut parte de un moment care îi va marca multă vreme. La începutul orelor de matematică și engleză la catedră nu a mai apărut învățătoarea, locul acesteia fiind luat de un personaj „din viitor”.

Lecţia se predă într-o şcoală din Bucureşti. Elevii învaţă cu ajutorul unui robot umanoid engleză, matematică şi îşi antrează simţul umorului. Explicaţia învăţătoarei care l-a invitat pe robotul Pepper la ore: dacă înveţi, într-o zi poţi crea chiar tu o maşinărie care va uimi lumea.

Prezenţa neobişnuită a robotului umanoid în clasă a fost ideea învăţătoarei lor.

Robotul Pepper a fost împrumutat de la o firmă şi va rămâne printre copii două săptămâni, timp în care îi va ajuta chiar să-şi facă temele în format digital.

Pepper a fost creat în urmă cu cinci ani, de o companie din Japonia. Abia anul trecut, robotul umanoid a ajuns şi la noi în ţară. Primii care l-au folosit au fost studenţii Universităţii de Vest din Timişoara. Fraţii lui au fost ulterior "adoptaţi" de mai multe companii. În premieră acum este asistent la şcoala primară.

România, fabrică de genii! Șase elevi din București au triumfat în fața celor mai briliante minți ale planetei!... Rugăciune făcătoare de miniuni către Sf Calinic de la Cernica. Rostește-o pentru vindecarea bolilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x