Antena Căutare

Inuman: Mama care și-a părăsit cei 4 copii a fost găsită și a transmis un mesaj șocant: ,,Sã și-i creascã, el i-a fãcut”

Caz dureros pentru 4 copilași din satul Bălțați care au fost părășiți de o mamă fără suflet, care i-a lăsat în grija tatălui.

Durere fără margini într-o familie din Vaslui! Mama care și-a părăsit fără milă cei 4 copilași, a fost găsită! Mesajul inuman pe care acesta l-a transmis, a distrus inimile tuturor: ,,Sã și-i creascã, el i-a fãcut”. În ce stare se află micuții

Femeia a indignat o țară întreaga prin gestul inuman pe care l-a făcut, astfel că după 4 luni de căutări, oamenii care s-au mobilizat, au găsit-o. În toată această perioadă, această femeie fără suflet nu le-a dat copiilor sau soțului niciun semn.

Fiind sunată la telefon și întrebată ce are de gând să mai facă cu micuții, dacă dorește să revină la ei, să îi viziteze, femeia, foarte categorică a răspuns: ,,Nu. Niciodatã. Sã și-i creascã, el i-a fãcut”. Politiștii au început o anchetă în acest caz.


Povestea micuților din Bãlțați a înduioșat multe inimi, numai pe a propriei lor mame, nu! Maricica Cucu, femeia de 31 de ani, a fost gãsitã de oamenii cu suflet mare, care, implicați voluntar în cazul acesta, în care au vrut sã ajute cei patru copii, cu tot ceea ce au crezut ei cã le poate face viata mai ușoarã, nu s-au lãsat, pânã nu au aflat numãrul de telefon al mamei.

Maricica le-a rãspuns la apel, numai cã rãceala cu care le-a spus cã nu se mai întoarce niciodatã la Bãlțați, i-a întristat profund. “A spus cã nu se mai întoarce la Bãlțați niciodatã. Despre copii a spus foarte simplu, cã sã îi creascã tatãl lor, cãci “el i-a fãcut”. A mai spus cã s-a sãturat de scandal și de bãtãi”, au relatat convorbirea oamenii care au gãsit-o pe Maricica.

Vecinii nu neagă că bărbatul era agresiv cu ea și că femeia ar fi putut fi o victimă a violenței în familie, dar chiar și așa, acest lucru nu justifică răceala și indiferența cu care femeia și-a părăsit copilașii cu vârste între 3 și 5 ani. Vecinii mărturisesc că femeia a fost văzută prin Huși în compania unui bărbat, motiv pentru care aceștia o bănuiesc pe femeie că și-ar fi găsit un alt bărbat.

Părăsiți de mamă, dar iubiți de Dumnezeu

Povestea dramatică a celor 4 frați a atins multe inimi, care au dorit să le vină în ajutor pentru a le alina câtuși de puțin suferința de a fi părăsiți în cel mai important moment al vieții lor de mamă.

Oamenii au mers la ei acasă cu daruri, le-au oferit iubire, alinare și îmbrățișări. Chiar dacă cel mai probabil, cei mici nu înțeleg extrem de bine ce va urma, copilașii au parte acum de o energie bună venită din partea străinilor care îi iubesc.

Politiștii din zonã au demarat și ei cercetãri, ca urmare a depunerii unei solicitãri scrise, pentru gãsirea mamei. “Domnii polițiști, domnul Buzdugan și domnul Hanganu, s-au dovedit receptivi și ne-au ajutat în încercarea noastrã de a da de mamã. Au luat și unele declarații de pe la apropiați, înainte sã aflãm numãrul ei de telefon. Și ne-a fost mai usor sã dãm de ea apoi”, povestesc cei care s-au mobilizat pentru deslușirea acestui caz.

Din pãcate, mama nu a vrut sã își revadã copiii și nici mãcar nu s-a interesat de soarta lor. A spus cã tatãl lor sã le aibe grija, cã ea nu mai vine niciodatã. Nu a fost binevoitoare nici mãcar când i s-a spus cã este nevoie de semnãtura ei la Primãrie, pentru ca micuții sã ia suplimentul financiar la alocație, la care au dreptul. Nu a pãrut interesatã nici mãcar de faptul cã Adina, fetița de 12 ani, pe umerii cãreia a cãzut acum povara grijilor pentru frații mai mici, a terminat primul semestru al acestui an școlar cu o medie peste 9,50.

Sursă:vremeanoua.ro

Cod roșu de intervenție! Explozie urmată de un incendiu cumplit, în Bihor! Ce s-a întâmplat... Cutremur în România, în această noapte! Resimțit in marile orașe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x