Antena Căutare

Inundatiile perturba traficul: Zeci de trenuri anulate si drumuri inchise

Din cauza puhoaielor, trenurile nu mai circula pe unele rute din tara, iar mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise de aproape 24 de ore.


Iar pe drumurile judetene e prapad. In mai multe zone soseaua s-a rupt, iar drumurile sunt inca acoperite de apa. In Suceava, nu se circula intre Branesti si Zamostea si nici intre Dornesti si Radauti. Alte drumuri nationale sunt inchise in Neamt si Galati. Si pe calea ferata sunt probleme.

In Suceava, niciun tren nu mai circula spre Ucraina, iar in Galati, toate trenurile care trebuiau sa vina din nordul Moldovei au fost anulate. Deocamdata, autoritatile nu pot sa estimeze cat vor mai tine drumurile si liniile de cai ferate inchise.

Si in Timisoara au fost anulate mai multe curse. Trenurile Intercity 12011 si 594 nu vor circula intre Orsova si Caransebes, trenul Accelerat 1692 va fi anulat pe relatia Timisoara Nord - Bucuresti Nord, urmand ca pasagerii sa fie preluati de trenul Intercity 592, iar trenul Intercity 592 va fi anulat pe relatia Timisoara Nord - Filiasi si va circula pe ruta ocolitoare Timisoara Nord - Aradu Nou - Simeria - Filiasi - Craiova - Bucuresti Nord.

Zece trenuri care circula pe magistrala Bucuresti Nord - Timisoara Nord au fost anulate din cauza inchiderii traficului intre statiile Teregova si Armenis, in judetul Caras-Severin, in urma inundarii liniei, a anuntat, marti, CFR Calatori.



Nivelul apei depaseste cota de inundatie la Portile de Fier... Profesori arestati preventiv la Bacau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x