Antena Căutare

Învățământul online în România, posibil cu ajutorul unei echipe de antreprenori români

Măsurile aplicate de Guvern pentru limitarea răspândirii coronavirusului au avut impact asupra învățământului public, care trece prin cel mai greu test al său, predarea clasică este transformată acum în predare digitală. 

Învățământul online în România, posibil cu ajutorul unei echipe de antreprenori români
Învățământul online în România, posibil cu ajutorul unei echipe de antreprenori români

Soluția dezvoltată de o echipă de antreprenori români permite elevilor să urmeze cursuri live, cursuri online, să facă lecțiile dar și facă teste grilă de verificare a cunoștințelor. Modul de chat pentru fiecare lecție, prin care profesorul poate să explice elevului când acesta nu înțelege ce are de făcut, este un mare plus, mai ales în contextul actual în care școlile și grădinițele sunt închise.

HubProedus.ro este o platformă de eLearning lansată anul acesta de Primăria Capitalei, prin intermediul căreia elevii bucureșteni și în curând toți elevii din sistemul public de învățământ au acces la peste 2000 de ore de cursuri online din peste 10 domenii.

Aiteh, compania care a dezvoltat platforma de e-learning, este o companie de software development al cărei succes se datorează echipei multidisciplinare. Având la bază antreprenori, consultanți de business și consultanți tehnici, dispusă să construiască orice soluție necesară pentru ca planul clientului să funcționeze.

Proiectul propus de Primăria Capitalei a venit ca o completare la planul de dezvoltare al Aiteh care își propusese să digitalizeze învățarea din România.

Anul trecut s-au alăturat în board-ul de conducere al companiei 2 antreprenori cu experiență de business de peste 10 ani, împreună cu fostul country manager al Udemy -singurul unicorn din domeniul e-learning.

Expertiza acestora a dus la crearea unui produs prototip de mare impact în piața de e-learning și anume, o soluție de e-learning completă ce conține platforma tehnică de tip LMS (learning management system) precum și o metodologie completă de e-learning ce ajută companiile să economisească bani în transferul de know-how intern.

Planurile Aiteh pentru 2020 includ perfecționarea produselor din industria de e-learning precum și lansarea de produse proprii, menite să digitalizeze diferite domenii.

E oficial, coronavirusul schimbă Codul penal. Pedepse cu închisoarea mai mari pentru cei care zădărnicesc combaterea bol... „La Milano, stăm baricadați, știm că ne vom îmbolnăvi toți, dar sperăm la o formă ușoară” Românii din Italia trăiesc cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x