Antena Căutare

Din seria "investitii inutile": Ministerul Transporturilor a dat 8 milioane de lei pentru o gara prin care nu trece nimeni!

Cladiri noi, terasament nou, camere de supraveghere de ultima generatie si servere pentru comunicatii internationale. Asa poate fi descrisa in cateva cuvinte gara din comuna vasluiana Falciu. Ministerul Transporturilor a platit opt milioane de lei pentru modernizarea garii, dar desi lucrarea a fost gata anul trecut, pana acum nici macar un pasager nu a pus piciorul pe peron.

Localnicii din comuna Falciu se pot mandri cu una dintre cele mai moderne gari din intreaga Romania si, in acelasi timp, una dintre cele mai mari si inutile investitii din tara. Ministerul Transporturilor a alocat, in anul 2009, 80 de miliarde de lei vechi, pentru ca gara, care se afla la granita cu Republica Moldova, sa respecte regulile spatiului Schengen.

In 2010 ultimul tren si ultimul calator au trecut dincolo de gardurile aflate la granita. Insa oficialii de peste Prut au anulat singura cursa disponibila pe aceste sine pentru ca, spuneau ei, era paguboasa. Asta nu a fost, insa, un impediment pentru autoritatile romane, care au continuat lucrarile de modernizare a garii. Acestea s-au terminat anul trecut si cand ultimul muncitor a plecat de pe santier, s-a pus lacat pe usa garii.

Daca autoritatile moldovene si cele romanesti nu vor ajunge la o concluzie, toata investitia se va pierde.

Directorii RATB si RADET au fost revocati din functie... Liceenii vor avea doua optiuni la bacalaureat de anul viitor: BAC-ul national si BAC-ul profesional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x