Ioan Botis, audiat la Parchetul General

Fostul ministru al Muncii, Ioan Botis, este audiat la aceasta ora la Parchetul General, anunta Antena3. La iesirea din sediul institutiei, fostul ministru a declarat ca a venit la PICCJ pentru a aduce documente in cazul unei persoane care revendica un drept salarial.


Ioan Nelu Botis a demisionat in 20 aprilie din functia de ministru al Muncii in contextul scandalului legat de angajarea sotiei sale in proiectul european "Sansa la demnitate".

Proiectul are o valoare de 2.130.890 de lei si nu a fost depusa nicio cerere de rambursare. El a fost aprobat spre finantare la 1 octombrie 2010, iar contractul de finantare a fost semnat la 27 octombrie 2010. Conform acordului de delegare, proiectul se afla in monitorizare la organismul intermediar regional POSDRU Nord-Vest si a primit prefinantare la 29 noiembrie 2010.


Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri