Antena Căutare

Ioana Maria Vlas, despre redeschiderea dosarului FNI: Nu mai pot, am obosit

Ioana Maria Vlas a comentat in exclusivitate la Antena 3 informatia potrivit careia procesul FNI se redeschide. Intrebata daca ii este teama de redeschiderea procesului, fostul administrator al SOV Invest a declarat ca nu are de ce sa ii fie frica.

Teama pentru ce? Sa ma spanzure, sa ma impuste? Mi-ar face un mare serviciu. Nu mai pot, am obosit", a declarat Ioana Maria Vlas.

Pe de alta parte, Vlas sustine ca „nu este o placere sa te duci la un proces de acest fel". „E o oboseala fizica si psihica", a declarat fostul administrator al FNI.

Ioana Maria Vlas a fost condamnata la zece ani de inchisoare in dosarele FNI si FNA. La inceputul proceselor sale, Ioana Maria Vlas a negat implicarea lui Sorin Ovidiu Vantu in prabusirea fondurilor.

Ea afirma ca se simte in siguranta in inchisoare si nu a cerut eliberarea din arest, decat dupa aproximativ trei ani. Pe parcurs, insa, Ioana Maria Vlas si-a schimbat atitudinea si a inceput sa-l acuze pe Sorin Ovidiu Vantu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Adolescent de 14 ani din Vaslui, gasit spanzurat... UPDATE! Dosarul FNI, redeschis: Parchetul ICCJ infirma solutiile in dosarele lui Sorin Ovidiu Vintu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x