Antena Căutare

Iohannis a depus o coroană de flori în Piaţa Universităţii, în memoria victimelor Revoluţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a depus, sâmbătă, o coroană de flori în Piaţa Universităţii, în memoria victimelor Revoluţiei din decembrie 1989. După ceremonie, el a discutat timp de mai multe minute cu oamenii prezenţi în zonă.

Klaus Iohannis a ajuns, puţin după ora 11.00, în Piaţa Universităţii din Capitală, unde a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluţiei.

După momentul solemn, el s-a îndreptat spre oamenii aflaţi în zonă, discutând cu aceştia. De altfel, tot mai multe persoane s-au adunat în jurul şefului statului, pentru a vorbi cu el.

Cei prezenţi au criticat "Institutul lui Iliescu", dar şi pe preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu.

Un bărbat i-a mulţumit lui Klaus Iohannis pentru "tot ce aţi făcut pentru noi" şi i-a cerut să păstreze ţara "întreagă".

"Asta garantat", i-a răspuns Iohannis.

Sursa : news.ro

Piatra Neamţ: Un bărbat şi o femeie, găsiţi morţi în locuinţă, cel mai probabil în urma unei scurgeri de gaze... 30 DE ANI DE LA REVOLUŢIE - Actriţa Medeea Marinescu: Una dintre problemele naţiei - uitarea. Nu există libertate fără r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x