Antena Căutare

Ionuț devenise tată și a murit pe o șosea din Spania, spulberat de o mașină. Mesaj sfâșietor al soției: “Ce facem noi fără tine?"

Ionuț plecase din Brăila la muncă în Spania, era șofer de TIR, soț și abia devenise tată. A fost spulberat de o mașină în timp ce verifică o defecțiune la camionul pe care îl conducea.

Ionuț devenise tată și a murit pe o șosea din Spania, spulberat de o mașină. Mesaj sfâșietor al soției: “Ce facem noi fără tine?" Galerie
Ionuț muncea în Spania ca șofer de TIR | observator.tv

Se afla pe o șosea în apropiere de Madrid și a oprit pe bandă de urgență după ce a observat că ceva nu este în regulă la TIR. A coborât din cabina, și în acel moment un autoturism l-a lovit în plin. Din păcate, pentru Ionuț nu s-a mai putut face nimic, deși salvatorii au încercat să îl resusciteze 40 de minute, scrie ultimahora.es, citat de presa locală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ionuț a lăsat în urmă o soție, și un copil de nici un an. Astăzi, soția îndurerată a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook; “Sunt atât de aproape de ține și nu mă lasă să te văd, să te îmbrățișez, să te sărut de rămas bun, nu mai pot tati! Unde ai plecat și ne-ai lăsat! Ce facem noi acum fără ține. Ai smuls o parte din mine și te-ai dus! M-ai omorât și pe mine, ce mă fac ajută-mă, da-mi un semn!”

Șoferul autoturismului care i-a adus sfârșitul braileanului nostru a avut nevoie de consiliere psihologică, fiind în stare de șoc.

Studenţii îşi pot decora camerele de cămin după bunul plac! Cum vor fi premiați câștigătorii... Avertisment sumbru. Bucureștenii și-ar putea petrece iarna în frig în propriile locuințe: ”Nu vom avea resurse pentru a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x