Antena Căutare

iPhone XS. Cum arată noul iPhone de la Apple

iPhone XS. Cum arată noul iPhone de la Apple. Mai sunt doar 5 ore până la lansarea prezentarea oficială a iPhone XS de la Apple Park, auditoriul Steve Jobs. Până atunci, iată câteva fotografii apărute în mediul online

iPhone XS. Cum arată noul iPhone de la Apple Galerie
iPhone Xs | youtube.com

Cu toții suntem curioși cum va arăta noul iPhone XS și mai ales ce specificații are acesta. Apple a lăsat deja să fie dezvăluite noile surprize în mediul online, publicând câteva poze cu designul noului iPhone XS.

Viitoarele gadgeturi vor lăsa fanii cu gura căscată, deși nomenclatorul la care marea companie va apela pentru lansarea noilor telefoane este încă necunoscut. Dintre sutele de speculații, cele mai plauzibile indică faptul că va fi vorba de trei terminale noi. Cei mai ieftin smartphone care se va lansa va fi iPhone Xr sau iPhone Xc. Unii spun că nici numele de iPhone 9 nu este exclusă.

Specificațiile sunt cu siguranță mult mai importante decât numele terminalului. Specialiștii spun că noua cameră a telefonului iPhone 9 va fi semnificativ mai bună decât cea de la iPhone 8. Cu toate acestea, se pare că va fi vorba despre o singură cameră. Telefonul are un display LCD cu o diagonală de 6,1 inci.

Versiunea premium a noului smartphone lansat în această seară va fi numită iPhone Xs. Dat fiind faptul că anul trecut a fost lansat iPhone X, este normal ca gadget-ul lansat în acest an să fie iPhone Xs. De asemenea, următoarele telefoane pe care Apple le va lansa anul acesta ar trebui să se numească iPhone Xs Plus sau Xs Max.

Dacă ești curios cum va arăta noul iPhone Xs, trebuie doar să ții minte design-ul telefonului iPhone X. Aparent diferența va fi la margini. iPhone X să aibă marginile și crestătura din partea de sus a ecranului.

Sursă foto: youtube.com, appletoolbox.com

iPhone XS iPhone 9. La ce oră are loc azi prezentarea lansarea live de la Apple... INCENDIU cumplit la Aeroportul Otopeni! Pasagerii au trăit clipe de groază! Ce s-a întâmplat (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x