Antena Căutare

iPhone XS iPhone 9. La ce oră are loc azi prezentarea lansarea live de la Apple

iPhone XS iPhone 9. La ce oră are loc prezentarea lansarea live de la Apple. Astăzi, miercuri, 12 septembrie, la ora 20.00, la auditoriul Steve Jobs din Apple Park va avea loc conferința de lansare prezentare a iPhone XS și iPhone 9. Evenimentul poate fi urmărit live pe site-ul Apple

iPhone XS iPhone 9. La ce oră are loc azi prezentarea lansarea live de la Apple Galerie
iPhone Xs | appleinsider.com

Noile iPhone XS și iPhone 9 au apărut deja online, cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială. Anul acesta, atât iPhone cât și Samsung, unii dintre cei mai mari producători de mobile, nu pot ascunde nimic de publicul curios care vrea să descopere noile smartphone-uri.

Surprizele pregătite de Apple în 2018, iPhone XS și iPhone 9 vor determina fanii să fie nerăbdători. De curând au apărut mai multe imagini pe internet care ne arată designul noilor telefoane performante.

Față de iPhone X, schimbările pentru iPhone Xs nu vor fi majore. Fanii ar trebui să știe că diferența ar putea consta doar în crestătura din partea de sus a ecranului și marginile care s-ar putea să fie puțin mai mici.

Astăzi, miercuri, 12 septembrie, la ora 20.00, la auditoriul Steve Jobs din Apple Park va avea loc conferința de lansare prezentare a iPhone XS și iPhone 9. Evenimentul poate fi urmărit live pe site-ul Apple.

Sursă foto: appleinsider.com, iphonemod.net

Vești extraordinare pentru zeci de mii de români! O nouă taxă va fi redusă! ... iPhone XS. Cum arată noul iPhone de la Apple...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x