Antena Căutare

iPhone XS Max. Ce specificații și ce preț are cel mai mare iPhone din istorie

iPhone XS Max. Ce specificații și ce preț are cel mai mare iPhone din istorie. Specificațiile ar fi identice cu cele iPhone XS, dar cu un ecran considerabil mai mare. Un iPhone XS Max ar putea costa în România, între 5400 lei și 7000 de lei

iPhone XS Max. Ce specificații și ce preț are cel mai mare iPhone din istorie
iPhone Xs Max | wccftech.com

Noul iPhone Xs Max va fi un super telefon pe care Apple îl va lansat o dată cu iPhone Xs și iPhone Xc sau Xr (iPhone 9). iPhone Xs Max promite să fie un telefon diferit din anumite privințe de toate celelalte, cu un display de 6,5 inci. Acest nou gadget va avea un ecran considerabil mai mare comparat cu iPhone Xs.

Speculațiile indică faptul că iPhone Xs Max va putea deveni un competitor de seamă pentru alte telefoane precum Huawei Mate 20 Pro și Samsung Galaxy Note 9. Ceea ce va avea în plus noul telefon ține și de capacitatea bateriei. De asemenea, există speculații cum că spațiul de stocare va fi și acesta diferit.

Prețurile pentru acest telefon variază, fiind de 5400 lei (64 GB), 6200 lei (256 GB) și 7000 lei (512 GB). iPhone Xs Max va fi lansat pe 14 septembrie, o dată cu iPhone Xs și iPhone Xc. Aceste noi gadgeturi vor fi disponibile în magazine începând cu 21 septembrie.

Sursă foto: wccftech.com

iPhone XS. La ce preț îl vom putea găsi în România... REVOLTĂTOR! Un hotel pentru care Ministerul Educației a cheltuit O AVERE a ajuns o adevărată GHENĂ - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x