Antena Căutare

Ipoteză șoc: nu ar mai fi bani de pensii și salarii. Ministrul Muncii a adresat zvonurile: „Mai bine încuiem ţara şi plecăm”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a adresat zvonurile apărute în spațiul public, conform căroranu ar mai fi bani de de pensii și salrii. Conform ministrului, legea pensiilor va fi aprobată de Parlament săptămâna viitoare, urmând, mai apoi, să fie promulgată de președinte.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a adresat zvonurile apărute în spațiul public, conform căroranu ar mai fi bani de de pensii și salrii. Conform ministrului, Legea pensiilor va fi aprobată de Parlament săptămâna viitoare, urmând, mai apoi, să fie promulgată de președinte.

Zvonurile apărute recent în spațiul public, conform cărora nu ar mai exista bani pentru salarii sau de pensii au fost infirmate de ministrul Muncii, Marius Budăi:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românii sunt panicați: zece cutremure au avut loc în ultima săptămână! Avertismentul seismologilor cu privire la un seis... Google Search în România 2018. Ce caută Românii pe Google...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x