Antena Căutare

Își urlă durerea! Mama și sora artistei Anca Pop au ajuns la locul tragediei. Femeile nu îndrăznesc să se apropie de epava mașinii ce a devenit sicriul cântăreței

Sfâșiate de durere, mama și sora artistei Anca Pop au ajuns la locul în care cântăreața și-a pierdut viața, în zona localității Sviniţa din Mehedinţi.

Sfâșiate de durere, mama și sora artistei Anca Pop au ajuns la locul în care cântăreața și-a pierdut viața, în zona localității Sviniţa din Mehedinţi.

Mama și sora artistei au ajuns la locul în care Anca Pop și-a pierdut viața, la doar 33 de ani, după ce a pierdut controlul mașinii și a căzut în Dunăre, scrie observator.tv.

Cu lacrimi în ochi, familia cântăreței a aprins candele la locul tragediei și au încercat să se apropie de mașina ce i-a devenit sicriu Ancăi.

Mai bine de 12 ore, nu s-a știut nimic despre soarta artistei. Un trecător a sunat la 112 să raporteze o mașină care plutea pe Dunăre, la 30 de metri de mal. Anca Pop era singură în momentul în care a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina în apele Dunării.

VIDEO| Imagini apocaliptice la Bâlea Lac! O avalanșă a distrus căsuțele de lemn din apropierea cabanelor... Fără asigurări de sănătate? Guvernul a decis! Ce trebuie să afle românii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x