Antena Căutare

Ispitele de la „Insula iubirii”, dezvăluiri INCENDIARE! „Totul este schimbat”

Ispitele de la „Insula iubirii” au făcut show incendiar în platoul "Agenţia VIP". Carmen, Dana, Cristi și George au făcut dezvăluiri incredibile despre noul sezon al emisiunii, iar detaliile sunt...interzise minorilor!

„Noi acolo am dormit în jur de 3-4 ore pe seară. Rămâne de văzut dacă ne-am îndrăgostit”, a fost una dintre dezvăluiri!

Să fie oare aceasta dovada că lucrurile petrecute în Thailanda sunt cu adevărat spectaculoase?

„Și pentru noi a fost o provocare”, au recunoscut ispitele masculine.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

Thailanda este mai pregătită ca niciodată să testeze cuplurile venite la „Insula iubirii”, iar ispitele și-au ascuțit armele și simțurile pentru a face spectacol! Doar dragostea adevărată va supraviețui!

Cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii” începe pe 3 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, și va fi difuzat săptămânal, în fiecare seară de luni și marți.

Accident CUMPLIT în Ungaria! Doi români au murit și alți trei sunt răniți! Ce s-a întâmplat (VIDEO)... ESCROCHERIA ce păcălește mii de români! Ce presupune metoda și cum să te FEREȘTI de ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x