Antena Căutare

Istoria românilor, ZGUDUITĂ din temelii! Afirmaţia care schimbă RADICAL tot ce se ştia până acum

Un preot catolic apropiat al regretatului Papei Ioan Paul al II-lea a lansat o teorie care poate schimba total teoriile despre istoria poporului nostru.

Un preot catolic apropiat al regretatului Papei Ioan Paul al II-lea a lansat o teorie care poate schimba total teoriile despre istoria poporului nostru.

Micheál Ledwith are o carieră impresionantă în spate. A fost membru al Comisiei Teologice Internaţionale, consilier papal foarte respectat şi a avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu cărţi din arhiva bibliotecii Vaticanului.

Recent, preotul a declarat că latina cultă se trage din limba română străveche, nu invers, aşa cum se credea până acum! “Chiar dacă se ştie că latina e limba oficială a Bisericii Catolice, precum şi limba Imperiului Roman, iar limba română este o limbă latină, mai puţină lume cunoaşte că limba română vine din locul din care se trage limba latină, şi nu invers!", a declarat Ledwith.

Cu alte cuvinte, nu limba română este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă românească. Oare cât adevăr există în aceste vorbe?

Sursa: obiectiv.info

Vremea cu Flavia Mihăşan: Temperaturile sunt în scădere! Avem nevoie de umbrele, căci se anunţă ploi!... SECRETELE familiei Ceauşescu ies la iveală! Mărturii uluitoare despre relaţia amoroasă dintre Elena şi Nicolae...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x