Antena Căutare

Italienii retinuti in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda au fost arestati preventiv

Cei trei italieni si sase romani retinuti in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzati de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si abuz in serviciu in forma calificata.   

Luigi Sgobba, Danielle Quattrociochi si Giovianni Piatinni, Danut-Vasile Miron, Aurelian Pana, Florin Popa, Gheorghe Dobre, Victor Olteanu si Iulian Taranu, au fost prezentati, vineri seara, unei instante a Judecatoriei Medgidia, cu propunerea de arestare preventiva, sub acuzatiile de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, participatie improprie la braconaj, complicitate la participatie improprie la braconaj si abuz in serviciu in forma calificata, informeaza Mediafax.

Magistratii au admis propunerea procurorilor si au emis pe numele celor noua persoane mandatele de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Politistii constanteni, coordonati de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, au facut, miercuri dimineata, descinderi la doua unitati hoteliere din Cernavoda, existand informatii ca mai multi cetateni italieni ar fi fost implicati in partide de vanatoare organizate ilegal si ar detine cateva mii de cartuse peste limita legala. In total, in cursul zilei si serii de miercuri, peste 20 de persoane, intre care 12 cetateni italieni, au fost audiate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, iar noua dintre acestea, trei cetateni italieni si sase romani, au fost retinute pentru 24 de ore.

In urma perchezitiilor, politia a gasit mai multe arme de vanatoare, peste 8000 de cartuse si aproximativ 1200 de pasari vanate si tinute la congelator.

Cristian Sima: "Sunt in Islanda, am plecat de frica din tara"... Fetita aruncata din taxi de mama ei a fost externata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x