Antena Căutare

Îți cauți un job? Târgul de Criere din Transilvania oferă sute de variante, în special studenților

S-au deschis porţile celui mai mare Târg de Cariere din Transilvania, la Cluj Napoca. Aproape o sută de angajatori vin să-şi prezinte ofertele de job-uri în special în faţa studenţilor.

S-au deschis porţile celui mai mare Târg de Cariere din Transilvania. Aproape o sută de angajatori vin să-şi prezinte ofertele de job-uri în special în faţa studenţilor.

Dacă până acum cei mai mulţi visau să aibă un salariu mare, chiar din timpul facultăţii, acum şi-au dat seama că-l pot obţine doar prin experienţă. Şi sunt dispuşi să înveţe cât mai mult pentru asta. Cu o condiţie: să aibă un mediu prietenos de lucru.

Pentru cei mai mulţi candidaţi este important mediul de lucru şi posibilităţile de avansare rapidă. Puţini sunt interesaţi de programul de lucru ori de salariu. Companiile venite la Târgul de Cariere sunt din toate domeniile, de la inginerie, consultanţă şi IT, până la resurse umane, financiar-bancar şi turism.

Cei interesaţi de intership pot alege să plece pentru o perioadă de două luni şi jumătate în Italia. Femeile primesc un salariu de 1.300 de euro, iar bărbaţii cu 100 de euro mai mult. Apoi, în urma unui examen final, pot beneficia şi de contract de muncă.

Citește și:

Atenție enoriași! „Lumânările de altă proveniență nu vă aduc niciun folos duhovnicesc”... BIOGRAFIE - Tamara Buciuceanu, supranumită ”Doamna comediei româneşti”: Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x