Îți mai aduci aminte de nunta cu Romanița? Au plecat împreună pe motor

Romanița și Adrian Iovan s-au căsătorit în 2003. Și au plecat împreună pe motor


Romanița și Adrian Iovan s-au căsătorit în 2003. Și au plecat împreună pe motor, iar fotografia celor de la spy.ro e dovada pentru cei care nu-și mai amintesc.

O relație începută în aer

S-au cunoscut într-un avion, în urmă cu 10 ani, iar cei care îi cunosc spun că a fost dragoste la prima vedere. Relația lor a fost foarte intensă și foarte frumoasă, iar la nuntă, cei doi au plecat împreună pe două roți.

Cuplul Iovan a trecut prin multe momente de cumpănă, cel mai cunoscut fiind acela în care Adrian a împușcat mortal un hoț care pătrunsese în locuința din cartierul Primăverii. La finalul procesului, Adrian Iovan a fost achitat, după ce oamenii legii au ajuns la concluzia că a fost în legitimă apărare.

După acest episod, Romanița și Adrian decid să divorțeze, copilul rămânând în custodia mamei. Iovan părăsea căminul conjugal și la puțin timp ieșea și din circuitul piloților profesioniști, fiind pensionat.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri