Antena Căutare

Partiile de pe Valea Prahovei sunt pregatite pentru schi

Mos Nicolae a adus cel mai de pret dar pentru iubitorii sporturilor de iarna: zapada! Ninge de doua zile la munte asa ca schiorii si-au scos echipamentele de la naftalina si au facut prima coborare.

Administratorii partiilor spun, insa, ca stratul de zapada va fi bun in acest sfarsit de saptamana.
Schiorii au fost foarte fericiti. Chiar daca au intampinat si obstacole pe drum, prima coborare din sezon a fost exact asa cum se asteptau.

Au plecat din varful Postavaru unde stratul de zapada atinge deja 25 de centimetri si au incercat si partiile din Poiana Brasov.

In Poiana Brasov stratul de zapada a depasit 20 de centimetri. In acest moment ratracul este pe partie si incearca sa amenajeze asa incat suprafata de alunecare sa fie pregatita.

A nins mult si in Harghita. Stratul de zapada masoara deja peste 20 de centimetri in orase, iar partiile sunt aproape gata pentru turistii nerabdatori. Pentru ei, administratorii au pus in functiune si tunurile de zapada.

Cel mai mult a nins insa la Balea unde stratul de zapada atinge deja 34 de centimetri. Pe Valea Prahovei, zapada nu trece de 20 de centimetri, dar autoritatile spun ca in weekend vor pune si aici tunurile in functiune.

Curtea de Arges: Aproape 5.000 de oameni au indurat frigul pentru a ajunge la moastele Sfintei Filofteia... Minus 22 de grade Celsius la Joseni, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x