Iubitul Andradei, studenta de 10 care s-a sinucis la Oradea, audiat ore întregi! Tânărul le-a explicat polițiștilor de ce tânăra s-a aruncat în gol

Vestea că Andrada, o tânără fostă olimpică, studentă la Facultatea de Medicină din Oradea s-a sinucis i-a uimit și întristat totodată pe toți cei din jur.

Vestea că Andrada, o tânără fostă olimpică, studentă la Facultatea de Medicină din Oradea s-a sinucis i-a uimit și întristat totodată pe toți cei din jur.

Toți apropiații se întreabă de ce o fată atât de frumoasă și de deșteaptă care avea un viitor strălucit în față și-a încheiat socotelile cu viața?

Multe întrebări rămase fără răspuns...

Iubitul Andradei Puţina a fost audiat de poliţişti mai multe ore. Valentin Lăpuşcă, iubitul fetei, studenta care, sâmbătă dimineaţa, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradei le-a spus oamenilor legii că fata a clacat în momentul în care și-a pierdut telefonul. Desigur, este doar o ipoteză, iar anchetatorii urmează să stabilească adevărul.

Bărbatul în vârstă de 33 ani, originar din Deva, a fost VJ şi, în 2005, a editat ediţia în limba română a unei reviste de fashion neo-zeelandeză. Tânărul a povestit polițiștilor că vineri noaptea, bărbatul şi studenta în vârstă de 21 de ani au petrecut împreună într-un club unde fetei i-ar fi dispărut telefonul, iar apoi s-au întors în apartamentul în care tânăra locuia cu chirie.

Totul a pornit de la un simplu telefon...

După ce a ajuns acasă, Andrada şi-ar fi dat seama că nu mai are telefonul şi acest lucru ar fi scos-o din minţi, devenind de-a dreptul disperată şi spunând că dispariţia acestuia însemna finalul carierei ei de medic.

Apoi, fără să spună nimic, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, tânăra s-a urcat pe fereastra bucătăriei, de unde s-a aruncat în gol.

Andrada Puţina era studentă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, fiind în anul I la specializarea Medicină Generală şi anul II la Medicină Dentară. Tânăra, potrivit site-ului Graiul Sălajului, a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpică de-a lungul anilor la mai multe materii.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri