Căutare Live

Iubitul Biancai Brad, judecat de autoritatile americane, pentru ca ar fi vandut tehnica militara Iranului

Acuzat de terorism, iubitul Bianca Brad a fost extradat in Statele Unite. Aurel Fratila va fi judecat de autoritatile americane dupa ce ar fi vandut tehnica militara Iranului.

Aurel Fratila este acuzat ca a comercializat in Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate si pe aparate civile, dar si militare, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Astfel, Aurel Fratila a intrat in atentia autoritatilor judiciare americane, care au cerut sprijinul autoritatilor de la Bucuresti, avand in vedere ca afacerile derulate de roman s-ar fi facut prin Romarm.

In 11 ianuarie 2013, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca acesta sa fie extradat in America.

A dat viata cu pretul vietii ei! O tanara a murit la cateva saptamani dupa o operatie de cezariana... Mii de oameni au participat la Festivalul Clatitelor de la Prejmer...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri