Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Iubitul Biancai Brad va afla astazi daca va fi extradat in America

Iubitul Biancai Brad va afla astazi daca va fi extradat in America. Fost ofiter in Ministerul Apararii, Aurel Fratila este cercetat pentru ca ar fi vandut echipament militar in Iran

Aurel Fratila este cercetat in Statele Unite ale Americii pentru spalare de bani si conspiratie dupa ce ar fi exportat echipament militar din SUA catre Iran, fara a avea licentele de la Departamentul de Stat american. Romanul a fost arestat pentru 30 de zile in vederea extradarii in Statele Unite, dar a facut recurs la decizia Curtii de Apel.

In sala de judecata, Fratila le-a spus magistratilor ca nu ar beneficia de un proces echitabil in America si ca este nevinovat. In aparare i-a venit si jurnalistul Ovidiu Ohanesian care a depus o cerere la proces prin care a aratat ca intr-o situatie similara, autoritatile judiciare din Statele Unite nu au incuvintat extradarea unui cetatean american, cercetat intr-un dosar de terorism. Cererea lui i-a fost insa respinsa de magistrati.

Bianca Brad a publicat ieri un mesaj de sustinere pentru Aurel Fratila, pe o retea de socializare. Vedeta preciza ca barbatul a fost pus la zid, pe nedrept.

Recomandari