Antena Căutare

UPDATE Jaf armat la o banca din Pitesti. Atatcatorii au fugit cu banii si nu au fost inca prinsi

O banca din Pitesti a fost jefuita in urma cu putin timp de catre trei indivizi. Unul dintre acestia a amenintat-o pe casiera unitatii bancare cu un pistol.

UPDATE 22:27 Hotii ar fi furat cel putin 10.000 de lei. Casiera va fi cercetata pentru neglienta in serviciu deoarece nu a inchis usa bancii dupa ce paznicul a plecat.

UPDATE 18:24 "Pot sa va confirm ca a avut loc un asemenea incident, colegii mei se afla la fata locului si urmeaza sa stabileasca in ce conditii a avut loc infractiunea. Tot ce pot sa va spun in acest moment este ca nu exista persoane ranite si urmeaza sa se stabileasca daca a fost furata o suma din banca si care este valoarea ei", a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al IPJ Arges, comisar sef Danut Dinu.

Atacul a avut loc in cartierul Trivale. In acest moment, angajatii bancii sunt audiati de catre oamenii legii, relateaza Mediafax.

Cinci familii nevoiase dintr-o localitate clujeana au primit in dar cate o bivolita... Cristi Borcea, cautat de FBI: Mai multi clienti ai restaurantului sau din Miami s-au trezit cu conturile goale dupa ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x