Jaf ca în filme la Casa de Pensii din Timișoara. Hoții au furat 50.000 de euro

Jaf ca în filme la Casa de Pensii din Timișoara. Hoții au furat 50.000 de euro după ce au intrat în clădire și au spart două seifuri cu ajutorul unor extintoare.

Jaf ca în filme la Casa de Pensii din Timișoara. Hoții au furat 50.000 de euro după ce au intrat în clădire și au spart două seifuri cu ajutorul unor extintoare.

Jaful a avut loc în acest weekend pentru că toate lucrurile s-au aflat în această dimineață de către angajații care au venit la lucru.

Hoții au pătruns printr-o ușă din spate, au forțat cele două seifuri, au luat o sumă de bani, încă nu este clar cât de mare este aceasta, însă important este de spus că hoții au abandonat în seifuri 200 de mii de lei care au fost găsiți de angajații Casei Județene de pensii.

Cel mai probabil, hoții au auzit ceva și au fugit pentru a nu putea fi prinși la fața locului. Cer este că polițiștii verifică camerele de supraveghere pentru a vedea imaginile, criminaliștii adună probe de la fața locului.

Este o anchetă în plină desfășurare și cel mai probabil în câteva ore vor apărea mai multe informații.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri