Antena Căutare

Jaf ca în filme la Casa de Pensii din Timișoara. Hoții au furat 50.000 de euro

Jaf ca în filme la Casa de Pensii din Timișoara. Hoții au furat 50.000 de euro după ce au intrat în clădire și au spart două seifuri cu ajutorul unor extintoare.

Jaf ca în filme la Casa de Pensii din Timișoara. Hoții au furat 50.000 de euro după ce au intrat în clădire și au spart două seifuri cu ajutorul unor extintoare.

Jaful a avut loc în acest weekend pentru că toate lucrurile s-au aflat în această dimineață de către angajații care au venit la lucru.

Hoții au pătruns printr-o ușă din spate, au forțat cele două seifuri, au luat o sumă de bani, încă nu este clar cât de mare este aceasta, însă important este de spus că hoții au abandonat în seifuri 200 de mii de lei care au fost găsiți de angajații Casei Județene de pensii.

Cel mai probabil, hoții au auzit ceva și au fugit pentru a nu putea fi prinși la fața locului. Cer este că polițiștii verifică camerele de supraveghere pentru a vedea imaginile, criminaliștii adună probe de la fața locului.

Este o anchetă în plină desfășurare și cel mai probabil în câteva ore vor apărea mai multe informații.

O turistă aflată pe munte a solicitat elicopterul SMURD pentru că și-a rupt un deget. Reacție publică: "Ne-a chemat... Intersecția bântuită din Maramureș. „Locul ăsta este blestemat! Au murit atâţia oameni că parcă vin să ceară sufletele a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x