Antena Căutare

Jaf ca-n filme la o casă de schimb valutar! Un bărbat a fugit cu zeci de mii de euro, după ce a amenințat-o pe casieră cu un cuțit

Un jaf ca-n filme a avut loc, joi, la o casă de schimb valutar din Timișoara, unde un bărbat a amenințat-o pe casieră cu un cuțit și apoi a furat 20.000 de euro. 

Un jaf ca-n filme a avut loc, joi, la o casă de schimb valutar din Timișoara, unde un bărbat a amenințat-o pe casieră cu un cuțit și apoi a furat 20.000 de euro.

Potrivit poliţiştilor, jaful a avut loc joi după amiaza, în jurul orei 17.00, pe strada Craiului, în zona centrală a municipiului Timişoara, chiar lângă Piaţa Victoriei.

Individul a intrat n casa de schimb valutar şi a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit, cerându-i toţi banii pe care aceasta îi avea în acel moment. A luat cei 20.000 de euro și a dispărut înainte ca femeia să apese butonul de panică, potrivit Antena 3.

Acum, polițiștii au declanșat o anchetă și urmează să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a-l identifica pe hoț.

Zeci de cartuşe şi proiectile, găsite într-o casă din Ploieşti. Anchetatorii încearcă să afle cum au ajuns acolo... Drumarii au început să cureţe zăpada de pe Transfăgărăşan. În unele locuri, stratul de zăpadă are peste şapte metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x