Antena Căutare

Jaf ca-n filme, la o sală de jocuri! O angajată a fost strânsă de gât, amenințată cu moartea, în plină zi! Totul a fost filmat

Jaf la o sală de jocuri din Constanţa. Un bărbat a atacat-o pe vânzătoare şi a luat banii din casa de marcat, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Polițiștii au ajuns la fața locului și stau de vorbă cu patronii și victima. Din fericire, angajata este în afara oricărui pericol.

Potrivit corespondentului Antena 3, bărbatul a ajuns în apropierea angajatei sălii de jocuri, a amenințat-o cu moartea și a strâns-o de gât. Apoi, a furat banii din casa de marcat și s-a făcut nevăzut.

Adio, relaxare! Raed Arafat, decizie radicală, după explozia numărului de infectări: „Nu este deloc exclus”

Potrivit anchetatorilor, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată de o femeie în vârstă de 22 de ani cu privire la faptul că, luni, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în sala de jocuri de pe bulevardul Tomis din Constanţa, unde este angajată în funcţia de casier, a fost acostată de un bărbat care i-a spus că uşa de la baie este defectă.

Femeia a povestit anchetatorilor că a mers să verifice acest lucru, iar când a intrat în baie, bărbatul a strâns-o cu mâinile de gât şi a căzut. După câteva minute, ea şi-a revenit şi şi-a dat seama că îi furase cheia casei de bani. Astfel, bărbatul a furat aproximativ 4.000 de lei, după care a fugit.

Românii care se întorc din această țară ar putea intra, din nou, în izolare! Emoții mari pentru cei care și-au cumpărat vacanțe în Bulgaria

Starea de sănătate a femeii este bună, aceasta refuzând transportul la spital.

Camerele de supraveghere din sala de jocuri sunt funcționale. Acestea se află atât în interiorul sălii, cât și în exterior. Polițiștii urmează să ridice înregistrările video și să analizeze imaginile surprinse în momentul jafului.

Cercetările la fața locului sunt în plină desfășurare, iar imaginile înregistrate de camere vor ajuta foarte mult ancheta desfășurată de Inspectoratul Județean de Poliție Constanța.

Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit din spital ca să-și vadă soția. Unde a fost găsit după aproape două zile ... Eroare la Evaluarea Națională 2020, după publicarea rezultatelor pe edu.ro. Ministerul Educaţiei a modificat mediile mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x