Antena Căutare

Jaf colosal la Brăila! Hoții au spart luneta unui bolid într-un timp record. Câți bani au fost furați

Jaf armat la Brăila. Nu mai puțin de 500.000 de lei au dispărut fără urmă dintr-o mașină de lux. Păgubitul a poposit pentru aproximativ 2,3 minute pe o stradă, moment în care hoții au acționat.

Jaf armat la Brăila, în plină zi! 500.000 de lei au dispărut fără urmă dintr-o mașină de lux. Păgubitul a poposit pentru aproximativ 2,3 minute pe o stradă, moment în care hoții au acționat.

Din declarațiile avocatului familiei, se pare că cei doi hoți s-au folosit de un pistol pentru a sparge geamul mașinii, urmând ca în câteva secunde, să ridice geanta cu suma uriașă pe care păgubitul urma să o depună la bancă.
Potrivit digi24, jaful s-a petrecut în plină zi, în cartierul Lacu-Dulce din Brăila.

Atât păgubiții, cât și vecinii sunt șocați de cele întâmplate, iar aceștia bănuiesc că cei doi hoți surprinși de camerele de supraveghere știau atât de banii care se află în portbagaj, dar și de mișcările pe care bărbatul urma să le facă, venind direct la țintă.
Mama bărbatului, Georgeta Sterescu, povestește că "A luat banii ca să-i ducă la bancă şi a lăsat maşina aici în poartă la noi şi nemernicii ăştia care... că i-a văzut vecina mai bine, au avut maşina trasă acolo, au spart geamul din spate la maşină".

Deși poliţiştii au început cercetările și s-a întocmit dosar penal, se pare că momentan hoților nu li s-a dat de urmă.
Potrivit ultimelor declarații, banii furați provin din încasările unei firme de distribuţie de mărfuri pe care bărbatul o deține.

Emoționant! Un bărbat și-a cheltuit toți banii agonisiți în 10 ani pentru a cumpăra o ambulanță cu care poate ajuta anim... Mai mulți morți, după ce un microbuz cu pasageri a fost lovit de tren. Plan roșu de intervenție la Buzău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x