Antena Căutare

Ca-n Vestul Sălbatic! Jaf filmat la benzinărie și mașină furată. Cu poliţia pe urme, atacatorul a fost oprit doar cu focuri de armă

Jaf surprins de camerele de supraveghere într-o benzinărie din Giurgiu. Un bărbat a furat o maşină după ce a ameninţat-o cu un cuţit pe iubita unui şofer care tocmai intrase să plătească la casă combustibilul alimentat.

Jaf surprins de camerele de supraveghere într-o benzinărie din Giurgiu. Un bărbat a furat o maşină după ce a ameninţat-o cu un cuţit pe iubita unui şofer care tocmai intrase să plătească la casă combustibilul alimentat.

Cu poliţia pe urme, atacatorul a fost oprit doar cu focuri de armă. A fost încătuşat, dar a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea de probe de sânge, deşi era băut. Atacatorul are 35 de ani şi doi copii. Jocurile de noroc i-ar fi destrămat familia şi l-au împins către jaf.

La miezul nopţii, un apel la 112 anunţa că într-o benzinărie din Giurgiu, un bărbat a furat o maşină. Ascuns după colţ, individul a aşteptat ca un client al benzinariei sa vina, sa-si lase masina descuiata si cheile in contact, in timp cesi plateste alimentarea la casa. Cand s-a ivit ocazia, a actionat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din benzinărie, se vede cum atacatorul, un tânăr de 35 de ani din Giurgiu, îşi urmăreşte victima.

În timp ce bărbatul plăteşte carburantul, afară, atacatorul îi ameninţă iubita cu un cuţit, o scoate din maşină, urcă la volan şi dispare.

După vreo 20 de minute de urmărire, suspectul a oprit mașină lângă un câmp de la Ghimpati. Politistii l-au somat să coboare din autoturism, dar barnatul a demarat în trombă, așa că oamenii legii au pus mâna pe pistoale si au tras spre autoturism.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 3 iunie 2018... Mătușa Măriucă a lui NiIcă din „Amintiri din copilărie”, mic copil pe lângă ardeleanul ăsta! Un bistrițean a a pus sârmă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x