Antena Căutare

Video! Așa au arătat momentele de teroare din timpul jafului armat de la Pitești! Paznicului i-a pus un topor la gât. Atenție, imagini șocante!

Jaful armat care a avut loc duminică la o sală de jocuri din Piteşti a fost filmat de o cameră de supraveghere. În imaginile șocante se vede cum paznicul sălii a fost rănit ușor la gât cu un topor. 

Jaful armat care a avut loc duminică la o sală de jocuri din Piteşti a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În urma jafului armat, cei doi bărbați mascați care au dat buzna în sala de jocuri au fugit cu 40.000 de lei.

Înainte de jaful armat, o angajată a sălii de jocuri număra bani din încasările nopţii la bar, iar un paznic tânăr era așezat în fața barului, pe un scaun. În acest timp, doi clienţi ai sălii jucau la aparate.

După ce bărbații mascați au intrat în sală, unul dintre ei a amenințat-o cu pistolul pe angajata din spatele barului și a dat-o la o parte, începând să strângă bancnotele. Al doilea bărbat mascat i-a pus toporul la gât paznicului.

Potrivit IPJ Argeș, la acest moment, cercetările sunt în curs, a fost instituit un cerc de suspecți și se desfășoară activități în vederea identificării agresorilor. Niciuna dintre persoane nu a fost rănită.

Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rugăciunea părintelui Arsenie Boca ce face minuni în postul Paștelui! Rostește aceste cuvinte ca să scapi de necazuri și... A fost găsit mort în zăpadă, cu un trandafir roșu în buzunar! Cum a ajuns un tânăr să moară în Munții Bucegi - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x