Antena Căutare

Jaful de la bancomatul din București. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care explozibilul a fost introdus în ATM

Au apărut imagini noi în cazul celor doi indivizi care au aruncat în aer un bancomat al unei bănci din sectorul 3 al Capitalei. Una dintre camerele din exterior a surprins fix momentul în care explozibilul era introdus în ATM.

Au apărut imagini noi în cazul celor doi indivizi care au aruncat în aer un bancomat al unei bănci din sectorul 3 al Capitalei. Una dintre camerele din exterior a surprins fix momentul în care explozibilul era introdus în ATM. Iar pe camera din interiorul băncii este surprinsă explozia. Iată.

Aparent, cei doi ştiau clar ce au de făcut şi cum să lucreze cu acel tip de explozibil. De altfel, unul foarte periculos. Anchetatorii au deschis deja un dosar penal pentru distrugere şi furt calificat şi aşteaptă expertiza balistică. Prejudiciul depăşeşte 350 de mii de lei. Banca va stabili cu exactitate suma, după evaluarea totală a pagubelor.

Duminică noapte spre luni, bancomatul unei bănci situată la parterul unui bloc de pe Theodor Pallady a fost aruncat în aer. Locuitorii din zonă au fost treziţi în jurul orei 4.30, de bubuitura puternică. Poliţiştii continuă cercetările.

Vacanța de vară 2019. Când iau vacanță elevii de liceu și gimnaziu... Două cazuri de tuberculoză, confirmate la o şcoală din Brăila! Au fost prelevate zeci de probe, iar cursurile ar putea f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x