Antena Căutare

"Jaful secolului": Tablourile furate NU ar fi fost arse!

Rasturnare de situatie in cazul celor sapte tablouri furate de la Rotterdam! Mama unui dintre suspecti a declarat ca nu a aruncat in soba operele de arta.

Olga Dogaru, mama unuia dintre suspecti, si-a schimbat declaratiile. Femeia neaga acum ca ar fi aruncat in soba tablourile furate din Olanda, ceea ce inseamna ca aceasta a mintit in declaratiile de pana acum.

In cenusa expertizata au fost gasite urme de vopsea, insa procurorii spun ca nu sunt siguri ca ar proveni de la tablourile furate din Rotterdam. In acest caz a fost ceruta si o expertiza de la Luvru, informeaza Antena3.

Avocatul lui Radu Dogaru a declarat ca a negociat cu autoritatile olandeze. Barbatul a promis ca le va spune unde se afla cinci dintre cele sapte tablouri, doar daca va fi transferat si anchetat in Olanda. Asta nu s-a intamplat, fapt pentru care s-a ajuns la declaratii contradictorii.

Cele sapte tablouri au fost sustrase in luna octombrie a anului trecut in cel mai mare furt de opere de arta din Olanda din ultimii peste zece ani. Cei trei romani au comis jaful de aproape 18 milioane de euro in doar doua minute si 48 de secunde, conform datelor ce reies din ancheta procurorilor.

Prognoza METEO pentru inceputul saptamanii: Vremea se incalzeste!... Decizie a Ministerului Educatiei: Calendarul scolar, schimbat din nou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x