Antena Căutare

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a fost internat, în urma unor sughițuri cronice. Care este starea lui acum

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a fost internat într-un spital în urma unor sughiţuri cronice care durează de zece zile, a relatat presa străină. La un moment dat, a fost luată în calcul operarea lui de urgență.

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, făcând semnul OK și zâmbind Galerie
Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, are 66 de ani | Getty Images

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la spital în urma unei crize de sughiț, a anunțat preşedinţia braziliană într-un comunicat, relatează Reuters. Acesta a primit într-o primă fază un "tratament clinic conservator".

"Am ajuns aici cu o șansă foarte mare de a fi operat, dar varianta aceasta a fost îndepărtată", a spus Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, în primele lui declarații de când a ajuns la spital. Acesta a mai menționat că se simte bine.

Citește și: S-a făcut de rușine pentru toată viața! Preşedintele Braziliei a ridicat pe umeri un bărbat cu nanism, crezând că era un copil! Video

"Vă mulţumesc pentru sprijin şi rugăciuni. Dumnezeu să ne binecuvânteze şi să ne ocrotească naţiunea. Vă îmbrăţişez", a mai spus Bolsonaro, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a fost internat, în urma unor sughițuri cronice. Care e starea lui

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a ajuns la spital în urma unei crize de sughiț miercuri dimineață, 14 iulie 2021, iar la un moment dat, se vorbea de o intervenţie chirurgicală de urgenţă, pentru ocluzie intestinală. El a fost mutat din spitalul unde a fost internat inițial într-o altă unitate medicală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, starea președintelui s-a îmbunătățit, a relatat Reuters, iar această variantă a fost scoasă din calcul. E posibil ca astăzi, vineri, 16 iulie 2021, acesta să părăsească spitalul militar în care este internat, a relatat Reuters.

Liderul brazilian a apărut într-un interviu televizat alături de doctorul care se ocupă de el, Antonio Luiz Macedo, care a stat lângă patul său, și atunci a fost menționat faptul că președintele Braziliei ar putea să plece din spitalul privat din Sao Paulo astăzi. Totodată, într-o declarație de joi seară, medicii au mai spus, a scris Reuters, că președintele este programat să înceapă din nou să mănânce, de astăzi.

Jair Bolsonaro, un președinte controversat

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, un coronasceptic convins, care a susținut mult timp că nu crede în coronavirus sau că este doar o gripă nevinovată, a contactat COVID-19 anul trecut, în 2020. Acesta a fost internat, dar nu a avut simptome grave.

Totuși, în aparițiile publice din ultima vreme, președintele Braziliei a fost văzut cum tușea în mod repetat. Totodată, chiar recent, acesta ar mai fi avut unele episoade de sughițuri, lucru care a dus la noi îngrijorări cu privire la starea sa de sănătate.

Totodată, Jair Bolsonaro a trecut prin operații chirurgicale, acum ceva timp, ba chiar a fost la un pas de moarte când a fost grav rănit cu puțin timp înaintea campaniei electorale din 2018, fiind înjunghiat în burtă. Jair Bolsonaro a pierdut atunci 40% din sânge şi a suferit mai multe operaţii, a relatat Reuters.

Rezultate Loto 15 iulie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Grecia intră în zona galbenă. Ce se întâmplă cu Spania și Olanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x